Frågor och svar

Välkommen till HästSverige Academy

HästSverige är den självklara kunskapssajten för dig som vill lära mer om hästar. Sedan starten 2011 har HästSverige varit en rik källa för kunskaper, allt baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Nu lanseras HästSverige Academy  som kan erbjuda webbkursen Bli bäst på häst i sex delar med fokus på hästens välfärd. Webbkursen är helt gratis och du kan göra den i din egen takt. På HästSverige Academy finns även ett antal quiz där du snabbt kan testa om du har bra kunskaper om till exempel foder, sårvård, dopning eller smittskydd.

Känn dig varmt välkommen till HästSverige Academy. Vår förhoppning är att du får en ökad kunskap om häst.

HästSverige Academy är en kunskapsportal via HästSverige för dig som vill fördjupa dina kunskaper om häst. Nu lanseras webbkursen Bli bäst på häst med fokus på hästens välfärd. Den helt kostnadsfria kursen  innehåller sex avsnitt som tar avstamp i olika hästmiljöer och du kan göra dem i din egen takt.

På HästSverige Academy finns även ett antal quiz och du kan testa dina kunskaper om till exempel foder, smittskydd, sårvård, dopning och gödselhantering.

Att ha en häst innebär ett livslångt lärande. Vi vill därför kittla hästägarnas nyfikenhet att lära något nytt då vi tror att alla som har en häst vill göra sitt bästa.

Den helt kostnadsfria webbkursen Bli bäst på häst innehåller sex avsnitt som tar avstamp i olika hästmiljöer. I kursavsnitten får besökaren ta del av fakta och delta i kunskapstester om hur hästar bäst kan hållas, utfodras, hanteras, tränas samt förebygga skador och sjukdomar.

För att göra den kostnadsfria webbkursen Bli bäst på häst behöver du göra en egen inloggning. Då kan du göra de olika kursavsnitten i den takt du själv väljer.

För att göra de quiz som även finns på HästSverige Academy behöver du ingen inloggning.

info@hastsverige.se
070-247 84 22